скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376h
вівторки :
53
424h
середи :
50
400h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
0
2
2
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2024 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Labour Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, четвер, 23 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 366
робочий день року : 15 / 252
приурочувати (UTC +02) : 08:39
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:39 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:39 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:39 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:39 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:39

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:39

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:39

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:39

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:39

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:39

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:39

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:39

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:39

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:24

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:39

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:39

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:39

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:39

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:39

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

23
08:39
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel