скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
4
2
2
0
1
1
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2029 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
Визначте період
..в Greece
сьогодні, вівторок, 29 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 273 / 366
робочий день року : 187 / 252
приурочувати (UTC +02) : 20:36
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:36

UTC
-09
Alaska
09:36

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:36

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:36

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:36

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:36

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:36

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:36

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:36

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:36

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:36

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:36

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:36

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:21

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:36 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:36 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:36 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:36 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:36 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
вер.

29
20:36
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel