скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
3
0
1
2
2
2
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Default

Святкові дні в році 2010 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, вівторок, 22 травень, 2018

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 142 / 365
робочий день року : 97 / 252
приурочувати (UTC +02) : 03:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:22 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:22 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:22 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:22 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:22 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:22 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:22 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:22 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:22 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:22

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:22

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:07

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:22

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:22

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:22

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:22

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:22

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

22
03:22
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel