скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
51
408h
середи :
50
400h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
3
1
2
1
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, неділя, 15 грудень, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 50 / 52
день року : 349 / 365
робочий день року : 240 / 250
приурочувати (UTC +02) : 20:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:04

UTC
-09
Alaska
09:04

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:04

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:04

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:04

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:04

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:04

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:04

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:04

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:04

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:49

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:04 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:04 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:04 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:04 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:04 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

15
20:04
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel