скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
4
2
1
2
3
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2003 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, понеділок, 10 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 344 / 365
робочий день року : 239 / 252
приурочувати (UTC +02) : 08:02
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:02 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:02 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:02 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:02 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:02

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:02

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:02

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:02

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:02

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:02

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:02

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:02

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:02

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:47

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:02

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:02

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:02

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:02

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:02

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

10
08:02
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel