скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
4
2
1
2
3
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Default

Святкові дні в році 2014 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, п'ятниця, 20 квітень, 2018

робочий день : так
тиждень : 16 / 52
день року : 110 / 365
робочий день року : 76 / 252
приурочувати (UTC +02) : 09:23
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:23 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:23 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:23 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:23

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:23

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:23

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:23

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:23

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:23

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:23

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:23

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:23

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:23

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:08

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:23

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:23

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:23

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:23

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:23

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
квіт.

20
09:23
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel