скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
53
424
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
4
0
3
0
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Clean Monday : 
Independence Day : 
Good Friday : 
Orthodox Easter : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Pentecost : 
Pentecost Monday : 
Assumption : 
Ochi Day : 
Christmas : 
Glorifying Mother of God : 
..в Greece
сьогодні, вівторок, 19 березень, 2019

робочий день : так
тиждень : 12 / 52
день року : 78 / 365
робочий день року : 54 / 250
приурочувати (UTC +02) : 23:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:26

UTC
-09
Alaska
13:26

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:26

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:26

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:26

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:26

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:26

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:26

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:26

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:26 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:11 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:26 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:26 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:26 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:26 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:26 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
бер.

19
23:26
UTC +02
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Luxembourg
Belgique
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel